Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Sponsoren

Dankzij de organisatie van deze Freshride hopen we ook dit jaar weer een prachtige financiële injectie te kunnen geven aan de Daniël den Hoed kliniek en enkele lokale doelen.

Voor bedrijven die relaties hebben met deelnemers aan de Freshride is er de mogelijkheid ‘bakjessponsor’ te worden. Voor € 250,- (€ 302,50 incl. BTW) wordt u sponsor en ontvangt u op de afgesproken tijd een doos met heerlijke gezonde voeding voor uzelf of voor uw medewerkers. Het logo van het bedrijf wordt dan opgenomen in de roulerende banner onderin deze website. Ook ontvangen deze bedrijven een mooie poster om in of aan hun bedrijf te hangen. Hiermee communiceren zij op professionele wijze dat ze dit goede doel ondersteunen.

Wil je bijdragen aan de Freshride? Vul dan snel het sponsorformulier in

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”