Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Freshriders ondersteunt BoereGoed

Samen fietsen ten bate van onderzoek naar kanker daar zet de Stichting Freshriders – een initiatief van coöperatie Harvest House - zich samen met haar sponsoren voor in.
De opbrengst van de jaarlijkse Freshride – een wielertocht van 100 of 200 km – gaat naar de Daniël den Hoed kliniek en enkele Westlandse goede doelen.
Een van deze Westlandse doelen is BoereGoed. In de buurtkas teelt en verkoopt BoereGoed gezonde groenten. Deze buurtkas is een gezellige en veilige omgeving voor vrijwilligers en mensen die om wat voor reden moeilijker meekomen in de maatschappij. Alles vanuit de missie ‘BoereGoed, goed voor mensen’. BoereGoed heeft de gift van de Freshriders besteed aan de inrichting van de kantine in de nieuwe buurtkas aan de Baakwoning 15B in Naaldwijk.
Met het gezamenlijk oogsten van een kistje kasbloemkool is op 30 januari het bedrag symbolisch overhandigd.

  • IMG_7369

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”