Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Succesvolle 10e editie

Tussenstand: Freshriders fietsen € 65.000,00 bij elkaar voor Daniël den Hoed

Met nog een Spinning Marathon op 17 november op de agenda is de Freshride die zaterdag 8 september plaatsvond een van de succesvolste edities van de afgelopen jaren.
Ruim 60 renners fietsten op deze dag de XL- of L-tour van respectievelijk 202 of 101 km.
Tussenstops waren er bij Looye Tomaten en Koppert Biological Systems.

Paprikateler Gerard de Haas, een van de kartrekkers van dit evenement, is lovend over de samenwerking door de hele keten heen: “Samenwerking lijkt een modewoord, maar afgelopen zaterdag was weer een voorbeeld van hoe je met elkaar iets moois kan realiseren. Routemakers, motorbegeleiders, busbegeleiding, koffie’ super-de-luxe’ bij Looye tomaten, lunch bij Koppert Biological, BBQ van Poleij, maar ook de voorrijders, de duwers, de gaten- dicht-rijders, maar bovenal de 60 fietsers die groentedozen hebben verkocht. Samen hebben we weer een mooi bedrag bij elkaar gereden om een nieuwe onderzoeker bij Daniel den Hoed een kans te geven een onderzoek in de strijd tegen kanker te realiseren. Top”.

  • IMG_6381

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”