Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Succesvolle aftrap Freshride – tussenstand opbrengst € 25.081,00!

Voeding en wieleranekdotes: het bleek een gouden combi op de Freshride Proloog avond van 22 maart. Ruim 70 man (en vrouw!) luisterden geboeid naar het passievolle betoog van huisarts Tamara den Weijer over de onderschatte rol van leefstijl in de gezondheidszorg.
“We hebben als huisarts medicijnen gestudeerd maar we kunnen beter paprika’s voorschrijven dan pillen”.
Maarten Ducrot – oud profrenner en wieleranalist – vertelde over het belang van voeding in sport. Uiteraard doorspekt - en hierbij hevig afdwalend - met allerlei anekdotes uit zijn carrière als profrenner.
Uitsmijter van de avond was de veiling ten bate van de Daniël den Hoed kliniek die op hilarische wijze geleid werd door Jelte van Kammen van Harvest House en Jacco Vooijs van LTO. Bieden en overbieden, eenmaal-andermaal-verkocht! Met een prachtig financieel resultaat: aan het einde van de avond was de tussenstand € 25.081,00.
Bieden kan overigens nog steeds op 1 ‘kavel’: de deelname van Jelte van Kammen aan de Freshride. Hij gaat sowieso de 101 km rijden maar als de biedingen de vijfduizend euro overschrijden dan wordt het de XL afstand van 202 km! (Bieden onder vermelding van je sponsorbedrag is mogelijk via eric.vanheijningen@combivliet.nl)

  • Succesvolle-aftrap-Freshride-2018

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”