Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Freshriders halen € 30.000 op voor de Daniel den Hoed Stichting

Het weekend van 2 en 3 september was het eindelijk zover: de Freshride.
Na een jaar van plannen, organiseren, vergaderen, het benaderen van sponsoren en het verkopen van groentekisten, kregen de Freshriders zaterdag 2 september om 08:00 uur het startschot en vertrokken zij vanaf Harvest House te Maasdijk via Barendrecht en Breda naar Helvoirt. Na een goede nachtrust reden zij de volgende dag via Hank en Kinderdijk weer terug naar Maasdijk, waar de tocht van zo’n 268 kilometer moe maar voldaan werd afgesloten.

De 30 renners haalden met deze 9e editie van de Freshride maar liefst € 30.000 euro op! Dit gehele bedrag wordt gedoneerd aan de Daniel den Hoed Stichting.

De Freshride is een initiatief van TNI en Harvest House om als AGF-sector een vuist te maken tegen kanker. De deelnemers van de Freshride proberen zoveel mogelijk geld op te halen door de verkoop van groentekisten. Naast het mooie bedrag dat voor de Daniel den Hoed Stichting is opgehaald, worden ook lokale doelen gesteund door de Freshride.

Freshriders: bedankt voor jullie deelname en op naar de 10e editie!

  • PS32

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”