Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Agro Care hoofdsponsor van ‘Groentebroers Den Boer’ tijdens de Tour for Life 2016

Afgelopen maandag (18 april) is de sponsorovereenkomst getekend tussen Team Freshriders en Agro Care. Ton den Boer (Team Freshriders) en Philip van Antwerpen (Agro Care) bezegelde deze samenwerking bij telers coöperatie Harvest House in Maasdijk.

Tour for Life
Tour for Life is een van de mooiste en meest indrukwekkende etappekoersen over de weg. Het is een koers van ruim 1400 fietskilometers dwars door Europa. In acht dagen zullen 200 renners via diverse ‘klassieker cols’ vanuit Italië, via Frankrijk en België naar Rotterdam fietsen met uiteindelijk de finish bij de Daniel den Hoed kliniek. Het doel van deze tocht is geld inzamelen voor succesvol kankeronderzoek.

Freshriders
Een club fanatieke renners, die met sportieve prestaties geld inzamelen tegen kanker. De Freshriders doen mee aan Tour for Life. Het team bestaat uit de drie broers Den Boer die tijdens Tour for Life gezamenlijk zo veel mogelijk geld bij elkaar zullen fietsen voor verschillende onderzoeken naar de bestrijding en genezing van kanker via het ‘Erasmus MC Kanker Instituut’.

Ton (Terra Natura International), Jaap (Olympic Fruit) en Richard (Van Oers United) den Boer zullen op zondag 28 augustus van start gaan in Italië om op zondag 4 september te finishen in Rotterdam. Tijdens deze tour worden ze bijgestaan door de teamcaptain, Danny Reedijk. Danny zal, samen met de vele vrijwilligers van Tour for Life, zorgdragen voor alle operationele zaken rondom het team tijdens de tocht.

Agro Care
Tomatenteler Agro Care is altijd nauw betrokken bij initiatieven waarbij sportevents worden gekoppeld aan fondsenwerving voor kankeronderzoek. ‘Toen Ton, met wie wij via Terra Natura International veel samenwerken, ons benaderde om hun team te sponsoren, hoefden we daar niet lang over na te denken’, aldus Philip van Antwerpen van Agro Care.

  • PS38

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”