Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Broers den Boer organiseren benefietavond

Kanker raakt nagenoeg iedereen, afgelopen jaar zijn de drie broers den Boer keihard met kanker geconfronteerd. Begin december 2015 kreeg hun vader de diagnose alvleesklierkanker waarbij genezing niet meer mogelijk was. Tot hun grote verdriet is hun vader eind december 2015 overleden.

Dit gaf de doorslag met elkaar hun steentje bij te willen dragen aan gerichter onderzoek tegen kanker. De drie broers hebben zich daarom als team Freshriders aangemeld voor de sponsortocht Tour for Life. De opbrengst gaat naar Daniel den Hoed Stichting voor gerichter wetenschappelijk kankeronderzoek.

De broers willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen en hebben daarvoor een ‘benefietavond’ georganiseerd. Op 23 juni vond deze avond plaats in Oud- Beijerland. Mensen konden een kaartje kopen voor deze avond om te komen luisteren naar het zingende duo ‘Helemaal Hollands’ of oud wielrenner ‘Gert Jacobs’ en meer.

“Onze stoutste dromen zijn uitgekomen! Wie had dit kunnen bedenken, ruim 200 belangstellende, die ondanks de warmte zijn gebleven tot het bekendmaken van de uiteindelijke opbrengst”. Aldus de broers den Boer.
Teamcaptain Danny Reedijk en gebroeders Ton, Jaap en Richard den Boer hebben aan het eind van de avond een cheque in ontvangst mogen nemen van €.19.500,00 bestemd voor Daniel den Hoed Stichting. Een mooie avond en een prachtig bedrag.

Ook zijn de Broers te zien in een aflevering van HW1 Sport Hoeksche Waard (week 24) waarin ze worden geïnterviewd over hun doel. bekijk het filmpje hier . Op minuut 27 zie je de broers in beeld verschijnen.

  • PS35

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”