Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Prachtige donatie van stichting Freshriders aan Leergeld Westland

Stichting Freshride heeft een bedrag van € 1.500,- gedoneerd aan Stichting Leergeld Westland. Jessica Hamelink van Stichting Freshriders vertelt:

De keuze voor een lokaal doel en je steentje te kunnen bijdragen aan de Westlandse Kinderen van 4 tot en met 18 jaar, geeft voor de Freshriders een extra meerwaarde.

Fiets, computer of schoenen
Bianca Persoon, coördinator van Stichting Leergeld Westland, Is heel erg blij met deze donatie.“Dit bedrag wordt op verzoek van de Freshriders besteed om Westlandse kinderen van 4 tot en met 18 jaar, die financieel in een lastige thuissituatie verkeren, een fiets geven. Een fiets geeft een kind de vrijheid om met vriendjes naar school te fietsen, naar een sportveldje of een rondje zo hard mogelijk door het Westland te fietsen.

Onlangs heeft Leergeld Westland de eerste fietsen verstrekt. Dit is opgezet in samenwerking met Cor de Bruin Fiets & Fitness. Ronald de Bruin vertelt; ‘Toen Bianca belde met de vraag of wij kinderen die een fiets nodig hebben, kunnen helpen, heb ik daar niet lang over na gedacht! Kinderen kunnen er tenslotte niets aan doen dat zij in deze omstandigheid leven en als ik hen daar een klein stukje bij kan helpen dan doe ik dit graag!

Concreet kan dit betekenen dat Leergeld Westland kinderen helpt aan een fiets, een computer of een paar nieuwe sportschoenen.”

  • cor-de-bruin

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”