Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Stichting FrEsride wordt Freshriders!

Stichting FrEsride wordt…. Freshriders!

Samen fietsen tegen kanker, daar heeft stichting FrEsride samen met haar sponsoren zich de afgelopen jaren voor ingezet. Omdat de groep steeds groter werd is het bestuur gaan kijken hoe kunnen we gezamenlijk nóg meer kunnen doen. We willen meer dan slechts één keer per jaar, als groentesector, op de fiets klimmen maar ons juist het hele jaar inzetten tegen die vreselijke ziekte. En zo is het idee van een community ontstaan. Een groep sportievelingen die niet alleen samen werken maar ook samen fietsen tegen dezelfde ziekte, kanker.

Groenten als wapen tegen kanker

Met de Freshride kan de financiële steun worden uitgebreid dankzij de steun van een tweetal bedrijven, dat als duo ook daadwerkelijk samenwerkt in keten. Dit zijn Harvest House en Terra Natura International. De Freshride geeft hen een uniek platform om deze samenwerking, maar ook hun betrokkenheid bij de gezondheid van mensen, te onderstrepen.

  • Freshriders_Logo_CMYK_Zwart

Terug naar overzicht

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”