Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Groenten als wapen tegen kanker

Met de Freshride wil Harvest House – dé telersvereniging voor tomaat, paprika, komkommer en aubergine – groenten als gezonde voeding en belangrijk wapen tegen kanker extra onder de aandacht brengen. Dankzij de steun en inzet van Harvest House, TNI, Global Green Team en Rainbow International hopen we ook dit jaar weer financiële steun te kunnen bieden aan de Daniël den Hoed kliniek. De Freshride wordt dit jaar gereden op 14 september. Je kunt kiezen uit twee afstanden: L (101 km) en XL (202 km). Het inschrijfgeld bedraagt € 100,00 inclusief een Freshriders wielertenue. Daarnaast vragen we je om minstens één Groentenbox te verkopen. De kosten voor de Groentenbox bedragen voor bedrijven € 250,00. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan onze strijd tegen kanker. Zie voor meer info de pagina sponsoren.

De tocht

Op 14 september stappen we weer op de fiets voor een tocht van 101 of 202 km. Aan jou de keuze!
De route wordt later bekend gemaakt, we zorgen er deze dag voor dat je niets tekort komt. Uiteraard zorgen de sponsoren voor een gezellige afsluiting.
Wij zijn er klaar voor, jullie ook? Wees er dan snel bij want vol = vol!

Datum: zaterdag 14 september
Afstand: 101 of 202 km
Starttijd: 08.00 uur
Adres: Harvest House, Honderdland 415, Maasdijk
Inschrijfgeld: € 100,00 inclusief Freshriders tenue én afsluitende BBQ

Groentebox: Daarnaast verwachten we van je dat je minimaal 1 groentebox verkoopt (aan een bedrijf à € 250,00 of aan een particulier à € 100,00).
Uiteraard mag je zoveel boxen verkopen als je wilt. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan de Daniël den Hoed kliniek (en enkele lokale goede doelen)

Vol = vol: Max. 50 deelnemers per afstand
Inschrijven kan hier

Deelname aan de Freshride is op eigen risico.

Meedoen?

Ben jij werkzaam in de AGF-sector, gek op fietsen en zet je je graag in voor het goede doel? Meld je dan nu aan! registratieformulier

Trainingstochten

Ook dit jaar willen we weer een aantal trainingstochten plannen. Niet alleen om goed in vorm aan de start te verschijnen maar ook om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Ook deelnemers van de Ride for the Roses zijn van harte welkom om aan te sluiten! Houd de website in de gaten voor de actuele data van de trainingstochten die we binnenkort zullen gaan inplannen.

Organisatie

De organisatie van deelname aan de Freshride is in handen van de Stichting Freshriders. Via info@freshriders.nl kunt u ons bereiken.

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”