Stort uw gift op NL 06 RABO 0158 3332 41 o.v.v. sponsoring Freshriders

Groenten als wapen tegen kanker

Met de Freshride wil Harvest House – dé telersvereniging voor tomaat, paprika, komkommer en aubergine – groenten als gezonde voeding en belangrijk wapen tegen kanker extra onder de aandacht brengen. Dankzij de steun en inzet van Harvest House, TNI, Global Green Team en Rainbow International hopen we ook dit jaar weer financiële steun te kunnen bieden aan de Daniël den Hoed kliniek. De Freshride wordt dit jaar gereden op 12 september. Je kunt kiezen uit twee afstanden: L (120 km) en XL (202 km). Het inschrijfgeld bedraagt € 100,00 inclusief een Freshriders wielertenue. Daarnaast vragen we je om minstens één groentenbox te verkopen. De kosten voor de groentendoos bedragen voor bedrijven € 250,00. De opbrengst hiervan ten goede aan onze strijd tegen kanker en enkele lokale Westlandse goede doelen. Zie voor meer info de pagina sponsoren.

De tocht

Dit jaar gaan we op die fiets vanuit het Westland naar De Peel en eindigen bij Wijnen Square Crops in Egchelt!

Meedoen?

Ben jij werkzaam in de AGF-sector, gek op fietsen en zet je je graag in voor het goede doel? Meld je dan nu aan! registratie.

Trainingstochten

Ook dit jaar willen we weer een aantal trainingstochten plannen. Niet alleen om goed in vorm aan de start te verschijnen maar ook om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Houd de website in de gaten voor de actuele data van de trainingstochten die we binnenkort zullen gaan inplannen.

Organisatie

De organisatie van deelname aan de Freshride is in handen van de Stichting Freshriders. Via info@freshriders.nl kunt u ons bereiken.

Panorama Studios

Met trots partner van Freshriders

De actie, het verhaal en de sportieve prestaties worden door de club fanatieke renners geleverd. Wij brengen slechts het geheel goed in vorm met een krachtige huisstijl en een duidelijke website. Zo dragen wij ons steentje bij in de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Aan de renners: “Keep up the good work!”